Actieve meditaties

Actieve meditaties zijn een mooie methode om alle spanning van je af te laten glijden en weer opgefrist verder te kunnen. Vanuit activiteit ontstaat er rust en ontspanning.
Bij regelmatige beoefening leveren actieve meditaties tevens bewustzijnsgroei op. Je krijgt inzicht in je dagelijkse handelingen en gaat beter voelen wat jouw waarheid is.

Het is een weg van compassie en geduld ten aanzien van de vaste patronen die je zowel in jezelf als de ander tegenkomt. Een pad van heelwording van jezelf.

Vanaf 2012 kun je in Rhoon kennismaken met diverse actieve (Osho-)meditaties. Laat me weten als je interesse hebt.

Individueel consult

Door allerlei oorzaken kunnen vitaliteit en vreugde plaats hebben gemaakt voor aandoeningen, zorgen en vragen.
Wat vraagt je lichaam en wat zegt je geest? De oplossing ligt in contact met je eigen wijsheid en weten; vaak één grote puzzel om te ontwarren. Achteraf zijn de oplossingen vaak zo simpel, als je maar weet waar je moet zoeken om de deur te openen naar jezelf. Een goede spiegel is daarbij van belang. Eén die zuiver is en sensitief. Ik ga voorbij het mentale en dring op een respectvolle manier door naar een diepere laag, je eigen Bron. Daar zit alle informatie die je nodig hebt voor je volgende stappen naar meer gezondheid en vitaliteit.

Ik doe mijn werk met alles wat ik ben en heb verworven. Ik zet mijn gevoeligheid in om te bepalen wat jij nodig hebt. Tijdens het consult vertaal ik alle inzichten naar de praktijk in de vorm van concrete adviezen en handvatten.

Mijn werkwijze

Voorafgaand aan het eerste gesprek vraag
ik je een uitgebreide anamnese en klachten-
registratie in te vullen. Dit geeft mij de gelegenheid het consult voor te bereiden.

 

De betreffende formulieren krijg je via e-mail toegestuurd na het maken van een afspraak.
In het eerste gesprek bepalen we wat je klachten en hulpvraag zijn. In dit gesprek geef ik aan wat ik je te bieden heb en komen we gemeenschappelijk tot een plan van aanpak.